Salut dragelor! Ce mai faceți? Astăzi, timpul nu ține cu noi! Din păcate, plimbarea se amână.  Hai să scriu niște gânduri pe blog. Aș fi vrut sa scriu mai des, pentru a vă împărtăși experiența mea de mamă, pe care tocmai o trăiesc cu o intensitate maximă și sper că o voi face curând. Din fericire, nopțile devin tot mai liniștite iar zâmbetele tot mai dese. Curând,  fetița mea va împlini 3 luni. Se pare că perioada de adaptare a decurs cu succes! Sunt fericită că reușesc în continuare să o alaptez exclusiv la sân, chiar dacă se întâmplă să îi las lapticul în sticluță, atunci când trebuie să plec pentru mai multe ore. Nu este un copil pretențios. Acceptă și suzeta și sticluța.

Încă învăț cum e să crești un pui de om iar cel mai bun dascăl îmi este intuiția! Nu am ascultat foarte multe sfaturi! Cele pe care le-am auzit, nu mi-au fost de mare folos. Unul dintre ele a fost, „Nu îi da sticluța că va refuza sânul!” Ei bine, nici vorba de așa ceva! Fiecare copil este atît de diferit, încât doar mama lui știe ce e cel mai bine pentru el. Odată ce copila mea a devenit mai maricică, am început să lucrez și la proiectele personale, despre care vă voi povesti în curând. O fac în scurtele reprize de somn, pe care le are în timpul zilei. Încerc să le îmbin pe toate și îmi place mult, chiar dacă, trebuie să recunosc, e destul de greu! Încă nu am apelat la bone și nici nu o voi face în curând, cel puțin, pînă când puiul meu va împlini un an. Nu aș putea să o las cu nici un om străin, deocamdata. Până una alta, bunica (mama mea) e cea care vine, ori de cîte ori am nevoie să plec undeva dar nici tati nu se descurcă mai rău. Vreau să reîncep activitațile fizice și mă gândeam la pilates. Dacă cineva dintre voi a practicat acest gen de sport, scrieți-mi vă rog despre experiența voastră.

Îmi este foarte dor de munca la TV și cel mai probabil, voi reveni din primăvară. Abia aștept să pun pe roate ceva nou, care cu siguranță îmi vor oferi o experiență prețioasă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am și sper că odorul meu va prinde vremuri mai bune, in aceasta țară…iar dacă va dori să plece, asta e….

P.S Atașez o poza care spune o mie de cuvinte!