Este peste ocean dar are nevoie de suportul nostru, de aici, din Moldova! Pe  12 decembrie, Sergiu Tabîrța care locuiește în SUA a suferit un grav accident rutier pe autostrada din Ohio, lângă Delware, după ce două semi-camioane s-au ciocnit.

Acum acesta se află la Grand Hospital din Columbus, Ohio. Doctorii i-au amputat ambele picioare de la genunchi în jos. Are o mână ruptă și fața de nerecunoscut. Prietenii săi au pornit o campanie pe GoFundMe pentru a-l ajuta! Cheltuielile pentru tratament sunt foarte mari iar Sergiu are nevoie de mai multe intervenții pentru a putea fi reabilitat!  Puteți DONA aici: Ajutați-l pe Sergiu

Aici vedeți informația despre accident transmisă de către NBC4

Din 2014 până în prezent Sergiu se află în SUA. „Sergiu este un băiat cu o inimă foarte mare, cu mult bun simț și omenie. Dacă ai o problema, ai nevoie de ajutor , el este cel care te ajută cu siguranță. Nu contează dacă ești prieten cu el, sau nu-l cunoști, dar el cu siguranță din puținul pe care îl are îl va împărți cu tine” spun prietenii despre Sergiu”.

Pe profilul de Facebook, Sergiu scrie despre el că e „a little kid with big dreams”, astfel prietenii lui vă roagă să-l ajutați să-și continue drumul spre aceste visuri mari.

Revenim cu detalii!

 

Sursa: diez.md

Foto: facebook