Nefericirea poate bate la ușa fiecăruia dintre noi și nimeni nu este asigurat de bolile cumplite. Dar cel mai trist este atunci când un copil bolnav, care abia și-a început viața, luptă zi de zi pentru a supraviețui.

Este vorba despre Alexandra Negru, care are vârsta de doar 1 anișor și 11 luni. Din păcate, micuța a reușit să cunoască deja ce înseamnă durerea și frica – medicii i-au stabilit un diagnostic teribil – pneumonie bilaterala pe dreapta, bacterială distructivă complicată cu piopneumotorace, sepsis pulmonar. Copilul nu poate respira corect, iar doctorii, zi de zi, sunt nevoiți să pompeze din plămâni o cantitate enormă de puroi. În aceste condiții, șansele de recuperare sunt extrem de mici. Cu părere de rău, în Moldova nu se poate efectua o astfel de operație, pentru că nu există echipamentul necesar. Intervenția se poate realiza numai în străinătate, însă aceasta este extrem de costisitoare.

Prieteni, facem apel la toți cei cărora le pasă de viața unui suflețel pur și inocent. Copilul are nevoie urgentă de tratament, deoarece fiecare zi contează! Cu orice zi șansele de supraviețuire și la o viață senină sunt tot mai mici! Este nevoie de suma de 20 000€ pentru tratare in clinica Koç Üniversitesi Hastanesi Istambul plus 8 000€ transportarea fetiței până la ei, deoarece avionul trebuie dotat cu echipament special.

Părinții cu ajutorul prietenilor au colectat o parte din sumă, dar mai au nevoie de 15.000 euro.

Puteti dona banii aici!!! 

Sursa: caritate.md

Poze: arhiva personală